Paranormal in Muntii Buzaului

Nu uitati sa distribuiti materialele care va plac, contribuiti astfel la mentinerea in viata a acestui site. Va multumim !
Munții Buzăului sunt cunoscuți ca fiind locuri unde se întâmplă fenomene ciudate. Este vorba despre ape vii, izvoare radioactive, OZN-uri, dispariții de persoane, defectări ale aparaturii electrice, voalarea filmelor fotografice.

În anii 80, au fost efectuate în aceste locuri teste care priveau activitatea extrasenzorială. Putem discuta despre o geografie sacră, unde se manifestă anomalii magnetice, zone cu potențial energetic. În aceste zone, corpul se dematerializează, călătorind în spații atemporale, sau primește informații telepatice de la entități necunoscute.

Cerul straniu se întinde deasupra perimetrului format din comuna Bozioru, satul Fisici, cătunul Nucu și lacul Gotes. Cercetătorii au afirmat că în această zonă cerul are o intensitate de 23000 de grade Kelvin. Testele extrasenzoriale au rezultate excepționale când intensitatea cerului ajunge la 23000 de grade Kelvin.

În anul 1980, cercetătorul Vasile Rudan a efectuat un test, folosind mai mulți copii. Aceștia au fost împărțiți în grupe și duși pe culmile munților. Li s-a spus să trimită unii altora informații cu puterea gândului. Testul a fost un succes.
Cu ajutorul acestor copii, cercetătorii au putut localiza locurile unde se aflau vestigii ale istoriei, nedescoperite de arheologi, până atunci.



În civilizația sumeriană Buzur era zeul care rezolva secretele din adâncuri. Este posibil ca denumirea de Bozior să aibă origini sumeriene?

În ceea ce privește dispariția unor persoane, aceasta este o realitate. Unele persoane au dispărut definitiv, altele au reapărut, după un timp, în alt loc, fără să-și aducă aminte de ceea ce li s-a întâmplat. Cercetătorul Brian Inglis consideră că teleportarea este transferul materiei prin materie. Este nevoie de condiții electromagnetice speciale, pentru a se produce acest fenomen.

Vestigiile arheologice descoperite în zonă nu au putut fi atribuite unei anumite civilizații. Ele sunt unice și nu corespund că ar putea aparține vechilor civilizații care au existat pe acest teritoriu. În acest vast teritoriu, solul este negru, ca și cum ceva ar fi ars. Se mai pot observa ziduri ciclopice, care înconjurau zona.

Bătrânii povestesc că în zonă există comori ascunse. Cei care au încercat să le descopere au avut parte de întâmplări neplăcute. Unii, în timp ce săpau după aceste comori, le-au apărut draci care i-au speriat. Alții s-au trezit teleportați în alte zone. Aceste comori sunt bine păzite de spirite malefice.

Un sătean care a săpat după astfel de comori s-a trezit în pădure, departe de locul unde săpase, cu mințile pierdute.
Un fapt bizar s-a produs în anii 80, când s-a efectuat un experiment în care a fost implicată și armata. A fost adus un medium care trebuia extrasenzorial să comunice cu aceste spirite. În timpul experimentului, acesta a dispărut, fusese absorbit de un val de ceață. A fost descoperit, mai târziu, la câteva sute de metri.

Mediumul a spus că am fost dincolo. El a povestit că a văzut persoane altfel decât noi. Nu a putut să ia contact cu ele, parcă rătăceau, erau pierduți în timp și spațiu. Grupul de cercetători japonezi care a făcut măsurători în zonă, a conchis că în acea zonă se află al treilea pol energetic al lumii, primul fiind Sfinxul din Bucegi.


Fenomenul inexplicabil, numit ceața albastră, crează o stare de disconfort persoanei care se află în zonă. Este vorba despre stări de greață, dureri de cap. Cel care se apropie prea mult de acest nor, poate fi aspirat. Trecerea prin acest tunel energetic crează o stare de dereglare subiectului. Pierde simțul orientării, preț de câteva ore, vede peisajul inversat. În timpul apariției ceței albastre, pilele electrice se descarcă, electromotoarele nu mai funcționează.