Inca mancati la McDonald's ? Poate va razganditi !


Conform Aktual24.ro , McDonald’s a facut un anunt suprinzator pentru consumatorii produselor companiei. 

McDonald’s a anuntat ca va opri comercializarea in Statele Unite de pui injectati cu antibiotice folosite in medicina umana. In doi ani, in toate cele 14.000 de restaurante McDonald’s din SUA nu se vor mai servi deloc pui injectati, promite compania, potrivit BBC.

Decizia survine in urma unor temeri ca antibioticele din pui ar putea afecta tratamentele medicale ale oamenilor. Compania face eforturi serioase de a-si pastra clientii, confruntandu-se cu o scadere lenta si constanta a vanzarilor.

Multi crescatori isi hranesc pasarile cu antibiotice pentru a le face sa creasca mai repede.

Dar oare în România, unde o grămadă de părinți își duc copiii la MEC să mănânce pui, cum sta treaba? Or fi pui ecologici sau tot din ăia în care s-au pompat toate chestiile posibile ca să crească cât mai mari, în cât mai scurt timp? Evident, totul făcut pentru binele oamenilor, al copiilor în special (!!!), nicidecum pentru profit cu orice preț!



Dar la o populație needucată din punct de vedere alimentar cum este cea românească, prea puțini își pun probleme și merg cu mintea (sau cu burta) dincolo de gust. Mâine-poimâine, o să-i ajungem din urmă pe americani, cea mai obeză națiune a planetei. Semn că le merge bine, nu?