De ce rezervele de aur ale Romaniei sunt tinute la Londra? Vor avea soarta tezaurului "uitat" la rusi ?


Mugur Isărescu, cel mai longeviv guvernator de Bancă Națională din Europa, membru al Bilderberg, are o „esplicație” pentru faptul că aurul și banii României, adică rezerva ei financiară a fost scoasă din țară și se află depozitată la Londra. Într-o declarație făcută acum câteva zile el justifică acest lucru astfel:

„Pentru ca multa lume considera ca e ceva necurat aici, de ce BNR tine aurul la Londra. Pai, aurul este parte din rezerva noastra internationala. E rezerva internationala. Nu e rezerva interna. Toata rezerva internationala a unei tari se tine in exterior, ca de-aia se numeste rezerva internationala.

Cei 32 de miliarde de euro, 37 de miliarde echivalent de dolari, nu-i tinem in tara. Daca i-am tine in tara nu ar avea absolut nicio valoare. Nu ar asigura stabilitatea. Ii tinem in conturi in strainatate. Asa se tine!

‘Noi nu suntem crezuti pentru ca in fiecare luna spunem: rezerva valutara a BNR este de 32 de miliarde, plus 103 tone de aur si care valoreaza patru miliarde de dolari, s.a.m.d. Nu, nu ne crede nimeni daca am avea banii in tara. Ei pot sa fie verificati in orice clipa pe plan international in sistemul de conturi. Asa functioneaza economia mondiala” (Sursa citat: ProTv)

Prin urmare, AȘA FUNCȚIONEAZĂ ECONOMIA MONDIALĂ, ne spune Mugur Isărescu. Și pentru că așa au făcut-o să funcționeze marii păpușari ai  finanței mondiale, țările lumii își duc banii cash și rezervele de aur în exact centrele de putere ale acestor păpușari internaționali, lăsându-le sub controlul lor. Astfel, Londra este unul dintre marile centre de putere financiară ale proiectului Noii Ordini Mondiale!

Perversitatea acestei politici mondiale, gândite în folosul marii finanțe și nu în folosul națiunilor, am putea să o simțim în viitor pe pielea noastră atunci când Londra ar putea să ne blocheze aceste rezerve naționale.



Imaginați-vă următorul scenariu: Să presupunem că într-o zi românii se satură de tot de această clasă politică ticăloasă care ne conduce de 26 de ani și vrea să introducă Meritocrația ca bază a unui nou sistem social în care partidele vor fi date la o parte, iar democrația se va exercita direct, în fruntea oricărei instituții ajungând nu nepoții și cuscrii politicienilor, ci cei mai buni specialiști pe acel domeniu. Ce se va întâmpla într-o astfel de situație? Păi se va pretinde la nivel internațional că democrația a fost suspendată în România, iar rezervele de aur și de bani vor fi blocate pentru că, chipurile, ar ajunge pe mâna cui nu trebuie.

Un război ar putea fi un alt motiv pentru ca România să nu se mai poată folosi de rezerva ei strategică. Și cu siguranță, s-ar mai putea face și alte scenarii.

În realitate, indiferent de ce spune Mugur Isărescu (cel care și-a dorit să nu știe nimeni cât câștigă în calitatea lui de Guvernator), toată politica financiară globală este gândită să folosească marilor bancheri. În rest, sunte texte pentru naivi!

danielroxin.ro